Opomba: HemorrhoSTOP je trenutno razprodan v večini trgovin, vendar ga lahko danes , še naročite prek spleta.

Kako zdraviti hemoroide doma? Zdravnikov nasvet

Avtor tega članka je zdravnik proktolog, dr. med. Stanislav Ahac

1. Notranji hemoroidi / 2. Zunanji hemoroidi

Glede na statistiko so hemoroidi ena najpogostejših težav modernega človeka. Kakorkoli, redko kdo, ki zaradi njih trpi, se za zdravljenje obrne na strokovnjake. Razlogi so razumljivi. Hemoroidi so občutljiva tema. Poleg tega številni menijo, da niso nevarni (kar ni res).

V večini primerov se ljudje z zdravili ali domačo lekarno znebijo simptomov (kot so bolečina, nelagodje, krvavitev), in tukaj se stvar konča. A hemoroidi tako niso popolnoma pozdravljeni, in ko se pojavijo določeni dejavniki (dviganje težkih predmetov, hipotermija), se pojavijo znova, in boj proti simptomom se začne od začetka ...

Kakorkoli, nujno se moramo zavedati, da tudi če hemoroidi ne bolijo, ne pomeni, da so izginili in vas več ne morejo prizadeti! Hemoroidi ne spijo, tudi v takem stanju ne, ampak postopoma rastejo. In vsaka vnovična pojavitev je bolj boleča. A to ni najhujše ...

Kar je hujše, je to, da hemoroidi niso tako nedolžna stvar, kot mnogi mislijo. Krvaveči vozliči predstavljajo nevarnost, da toksične substance pridejo v krvni obtok in zastrupijo vašo kri. Poleg tega hemoroidi predstavljajo ugodno okolje za nastanek črevesnih polipov, ki se lahko razvijejo v rak črevesja – ki je zelo neprijetno in nevarno stanje.

Da bi vse to preprečili ter se izognili vnetju hemoroidnih vozličev, je ključno, da odpravimo ne le simptome hemoroidov, temveč tudi same hemoroide. Kako jih potemtakem zdravimo? Dandanes obstaja veliko izdelkov za zdravljenje hemoroidov, in le redki so dovolj učinkoviti. Sam sem začel svojim pacientom predpisovati kremo HemorrhoSTOP.

Ta krema se je pojavila šele v zadnjem času, a je v zelo kratkem času postala zelo priljubljena. Ne pretiravam, ko pravim, da je njena visoka učinkovitost med izdelki za zdravljenje hemoroidov sprožila pravo malo revolucijo. Številni zdravniki so jo začeli uporabljati kot osnovno metodo za zdravljenje hemoroidov.

Ne le, da krema hitro odpravlja simptome stanja (bolečina in nelagodje zaradi hemoroidov izgineta že nekaj minut po nanosu kreme), temveč tudi normalizira pretok krvi v medeničnem predelu in krepi stene rektuma, kar preprečuje pojavitev novih vozličev (ravno upad mišične moči je razlog za nastanek in rast hemoroidov). Med zdravljenjem s to kremo popolnoma izginejo in se nato znova ne pojavljajo. To kremo lahko uporabljate tudi za zdravljenje rektalnih razpok.

Povprečno trajanje zdravljenja hemoroidov s to kremo, odvisno od stadija, je1-2 tedna. Hemoroidi v zgodnji fazi minejo v nekaj dneh, bolečina se zmanjša v nekaj minutah, krvavenje pa se zaustavi v nekaj urah. Velik plus je tudi dolgotrajna učinkovitost te kreme. Če so hemoroidi v svoji zgodnji fazi, je dovolj, da kremo nanesete le enkrat na 24 ur. V naprednejših stadijih je priporočljivo, da kremo nanesete dvakrat ali večkrat na dan.

Krema HemorrhoSTOP ni draga in je finančno dostopna za vsakogar.

Pozabite na svoje težave s hemoroidi!

Podrobnejše informacije o kremi HemorrhoSTOP lahko najdete na uradni spletni strani.

Zapomnite si, da se hemoroide, tako kot druga bolezenska stanja, najlažje zdravi v zgodnjih stadijih. Ne jemljite jih zlahka, poskrbite za svoje zdravje, sicer ga lahko trajno poškodujete in znova ozdravite šele z zelo veliko truda!

Komentarji

Martina -

Hvala za vaš nasvet. Je zelo aktualna tema trenutno v mojem življenju. Kremo sem že naročila in sem dobila celo popust. Zdaj so s popusti. Skoraj še enkrat cenejša. Pravijo, da dostavijo v enem tednu

Zora -

Krema je res odlična. Po pravici lahko povem, da me je rešila po porodu. Vozliči so izginili v nekaj dneh.

Denis -

Doktor jo je predpisal tudi meni. Ne morem je prehvaliti! Hemoroidi so izginili v 5 dneh. Nanašal sem jo vsak dan, točno tako, kot piše v navodilih. Od takrat ni niti sledu o hemoroidih, od tega je že 8 mesecev. In se na gradbiščih močno prezebem, poleg tega tam vsak dan prenašam težka bremena.

Simona -

Hvala (to je ravno to, kar potrebujem. Za v našo družinsko omarico s prvo pomočjo, za vsak primer)

Viktorija Jelinič -

Strinjam se tako z avtorjem kot z vsemi komentarji. Krema je neverjetna! Resnično lahko rečem, da je rešila mojega moža. Zavaljujoč njej mu ni bio treba na operacijo, vozliči so izginili v manj kot mesecu dni. In najpomembnejše, od takrat ni bilo nobenih simptomov. Upoam, da tako tudi ostane!

Martin D. -

Sem čez 30 in hemoroidi me težijo že več let. Bil sem pri zdravniku nekajkrat, bilo je neprijetno in ni preveč pomagalo. Jemal sem tablete, nanašal kremo. Bilo je nekaj izboljšanja, a le za kratek čas. Krema HemorrhoSTOP je bila dostavljena na moj naslov pred 2 tednoma. Od takrat nisem imel težav z njimi. Ne morem verjetni, da sem 3 leta zapravljal denar, trpel bolečino in si razbijal živce!

Valerija -

Za kremo sem slišala na TV oddaji. Zdravniki so o njej govorili v superlativih. Celo testirali so jo na neki švicarski ali nemši kliniki. Rekli so, da pomaga v vsakem stadiju. Nisem je še preizkusila, a jo bom naročila.

N.N. -

Po poklicu sem avtoprevoznik in hemoroidi so moja profesionalna hiba. Žena mi je kupila kremo na internetu, preizkusili smo jo in pomegala je skoraj nemudoma. Nisem mogel verjeti, da je nekaj takega lahko sploh mogoče. Najboljše zdravilo za voznike tovornjakov.

Pavel -

+ 500 odlično, ne preveč drago zdravilo, ki dejansko pomaga.

Lidija -

Neverjetno, učinkovita krema. Ne stane dosti v primerjavi z drugimi izdelki, v mojem primeru je dejansko skoraj zastonj. Dostavljena je bila v 3 dneh. Izboljšanje sem opazila skoraj takoj, ko sem jo namazala. Danes je tri dni, dokar jo uporabljam, in bolečine ni več. Počutim se dobro, vtis je zelo pozitiven.

MaxxMaxx -

Krema je neverjetna! Hvala za informacije o tem magičnem zdravilu

Stane -

Hvala za nasvet. Kremo sem že naročil.

Lilijana -

Odličen izdelek, končno sem našla nekaj, kar v resnici pomaga. Po drugem porodu sem se 5 let dan in noč bojevala s to nočno moro. Groza, ki me oblije, ko pomislim na bolečine! In da ne omenim denarja, ki sem ga zapravila za zdravljenja, ki niso pomagala. A zdaj je to preteklost!

Viktor Sevnikar -

Krema, ki sem jo naročil, je bila dostavljena takoj. Lepo diši in enostavna je za nanos. A najpomembnejše, pomaga. Že en teden znova uživam v življenju. Sedim, hodim, vozim, delam, brez rpoblema. Skoraj sem že pozabil na bolečino. Najlepša hvala!